Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρίας μας, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση ,που δραστηριοποιείται στη διανομή φωτογραφικών ειδών από το 2001. Η έδρα, η έκθεση και οι αποθήκες της εταιρίας βρίσκονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Περιστέρι.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες τιμές της Ελληνικής αγοράς. Γι αυτό το λόγο εισάγουμε τα προϊόντα μας απευθείας από τις ανταγωνιστικότερες εταιρίες του κόσμου ,έτσι ώστε να δίνουμε τη δυνατότητα στους συνεργάτες μας να έχουν πρόσβαση στις καλύτερες τιμές.

Οι βασικοί τομείς εξειδίκευσης της εταιρίας είναι τα επαγγελματικά συστήματα ψηφιακών εκτυπώσεων, τα αξεσουάρ για τον επαγγελματία φωτογράφο και βιντεολήπτη, τα μέσα εγγραφής και αποθήκευσης ,καθώς και τα προϊόντα ενέργειας.

Μέσω του οργανωμένου δικτύου πωλητών και μεταπωλητών μας, εξυπηρετούμε πάνω από 3000 σημεία και επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα. Η προσήλωση μας στη συνεπή εξυπηρέτηση των συνεργατών μας, μας έχουν καθιερώσει μια από τις σημαντικότερες και πλέον αξιόπιστες εταιρίες του χώρου.